Vlada Urmaci – Visează la propria afacere inovativă în domeniul frumuseții

0
1978

Soroceanca Vlada Urmaci, din adolescență și-a încercat puterile în  meseria de chelneriță la nunți și banchete, pentru a-și strânge bani înainte de a pleca la facultate și de a scuti părinții de careva cheltuieli. După ce a absolvit Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca, și-a continuat studiile la Universitatea din Suceava, unde nu a avut an de studenție într-atât de ușor cum și-ar fi dorit. 

Pe parcursul la cei trei ani de studenție, tânăra a combinat învățatul cu munca. Și-a încercat norocul în mai multe sfere, cel care i s-a memorat cel mai mult a fost la fast-food.
„Lucram de la 9:00 dimineața până la 22:00, și după rămâneam să facem curățenie în local. Graficul de lucru îmi era în jur de 15 ore în fiecare zi, având mici întreruperi cu două pauze pentru zi, de 15 minute și de 30 de minute. A fost un job foarte greu pentru mine, așa cum trebuia să stau doar în picioare toate aceste 15 ore. Dar un plus aparte a fost că ne era permis să muncim în timpul pandemiei, și eu fiind blocată în România, trebuia să am grijă de mine, să-mi achit chiria, serviciile și alte mărunțișuri”.
Tânăra, nu a rezistat mult timp, și s-a gândit că ar vrea propria afacere. Vlada, a mers la niște cursuri de epilare cu zahăr, cu eșecuri de la început și puține cliente, dar a avut toată susținerea din partea prietenelor care i s-au oferit drept model.

„După absolvire și trei ani studiați acolo, am decis să mă întorc acasă. Motivația de a începe încetul cu încetul afacerea mea, de a fi cât mai aproape de familie și de prietenii mei”.
Deocamdată, visul tinerei la afacerea inovativă în domeniul frumuseții este în proces de realizare. Învață din tot ceea ce o înconjoară cum să devină o antreprenoare de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.