Vlad Ceban a început tratamentul în Turcia

0
34

Vlad Ceban, băiatul de 12 ani diagnosticat cu cancer, despre care v-am informat în mai multe articole, a început tratamentul în Turcia.

Alături de un grup din mai mulţi copii, Vlad a fost inclus în proiectul ” Vreau să trăiesc”, implementat de Fundația de caritate  „Sf. Gheorghe” din Chişinău.  Reprezentant fundaţiei, Svetlana Sainsus a menţionat pentru Observatorul de Nord: „Fundația Sf. Gheorghe activează de 10 ani. Suntem unicii care am reușit să realizăm aşa un proiect,  clinică să accepte pacienți de urgenţă şi plata să o facem în timp. Plus de asta ne oferă 50% reducere pentru tratament” mai spune doamna Svetlana.

Astfel, în prezent, soroceanul urmează un tratament în clinica Medical Park din oraşul Istanbul, iar părinţii îi sunt alături. „Vlăduţ Ceban a început chimioterapia, o suportă cam greu, dar este un bărbat adevărat şi luptă” mai notează Svetlana Sainsus pe o reţea de socializare.

Acum, băiatul face parte dintr-un grup de 30 de copii, care se tratează în Istanbul cu sprijinul Fundaţiei menţionate, aşadar s-a schimbat şi modul prin care îl putem susţine pe Vlad şi pe ceilalţi copii.

Potrivit doamnei Svetlana, dar şi rudelor lui Vlad, cei care vor să facă donaţii pentru tratamentul acestor copii pot apela de pe telefonul fix la nr. 090009002 sau expedia un sms la nr. 9002 cu textul „30 copii” (pentru  abonații Unite).  Prețul unui sms sau a unui apel este de 20 de lei, se pot efectua apeluri şi expedia sms-uri nelimitat.

Totodată se pot face donaţii prin intermediul băncii, datele bancare le vedeţi în imaginea alăturată.

cont fundatie

Observatorul de Nord şi familia Ceban mulţumesc tuturor celor care au  contribuit pentru tratamentul lui Vlad, în cadrul campaniei desfăşurate de Observatorul de Nord. Cei care se pot implica sunt încurajaţi să o facă  prin metodele enunţate mai sus. Observatorul de Nord va informa despre acest caz şi în continuare.


Articolul precedent(UPDATE) Harbuji şi zămoși cu exces de nitraţi în Soroca (FOTO/VIDEO)
Articolul următorVremea caniculară se menține până..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.