Vitalie Damașcan, jucător la FC Sepsi, a câștigat Cupa României

0
122

După ce s-a remarcat în meciul de campionat, în partida cu fotbaliștii de la FC Universitatea 1948 Craiova, soroceanul Vitalie Damașcan a fost la un pas de a mai înscrie un gol de generic, de data aceasta în finala Cupei României.

Până la urmă, FC Sepsi a câștigat finala, în fața celor de la Voluntari, cu scorul de 2-1, și pentru prima dată au intrat în posesia unui astfel de trofeu. Iată ce scrie ziarul bucureștean Pro Sport despre evoluția lui Vitalie Damașcan:

Min. 81: Damașcan, abia intrat pe teren, reia acrobatic, dar mingea se duce în plasa laterală.

Să menționăm și faptul că, pentru echipa FC Voluntari au evoluat doi fotbaliști din Republica Moldova, Igor Armaș și Vadim Rață.

Articolul precedentUzina soroceană Hidroinpex SA este gata să producă mini Stații de epurare. Au apărut deja și primii cumpărători / VIDEO
Articolul următor„Trenulețul”: DIN FRUNTEA COZII ÎN „TOP TEN”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.