Visele de smarald prezentate la gimnaziul Bădiceni  

0
186

Elevii și profesorii gimnaziului din satul Bădiceni au încheiat săptămâna trecută pe o notă foarte pozitivă. La gimnaziu a avut loc lansarea de carte ,,Vise de smarald sau de-ar ști mama”, a doamnei Olga Gherghelijiu,  profesoară de limbă și literatură la Liceul “Ion Creangă” din municipiul Soroca.

Elevii  Gimnaziului Bădiceni au așteptat cu sufletul la gură această activitate și au rămas impresionați de povestea de viață a autoarei și de curajul doamnei Olga Gherghelijiu pentru a scrie această carte. Pasiunea de a scrie versuri o are încă din copilărie,a mărturisit autoarea, iar acum visul ei de a aduna toate amintirile și poeziile a devenit realitate. “Cine nu are curaj nu are convingeri,, – este motto-ul după care doamna Olga se conduce în viața cotidiană.

La eveniment au participat elevii și profesorii  Gimnaziului  Badiceni.

Am fost frumos surprins de derularea lansării de carte. Mi-a fost foarte interesant să o ascult pe doamna Olga, deoarece a creat o atmosferă foarte plăcută. Am citit cartea și mi-a plăcut foarte mult, iar după ce am auzit istoria acestei cărți am rămas foarte uimit. Cu drag aș mai participa la așa activitate” a opinat elevul Alexandru Cernatinschi la final de eveniment.

Am asistat cu o deosebita plăcere la o lansare de carte extraordinară, unde fiecare cititor și-a putut crea o conexiune specială cu autoarea care a fost extrem de receptivă la întrebările elevilor. Doamna Gherghelijiu este un om care emană energie pozitivă prin fiecare cuvântă, vers sau rând scris cu o enormă dragoste de tot ce este frumos”, a menționat Diana Cernatinschi, profesoară de limba și literatura romană la gimnaziul Bădiceni.

Cartea a fost lansată în luna mai curent, municipiul Soroca și ne bucurăm mult că acest volum a ajuns și la noi în școală.

Alin Izvorean, elev în casa a IX-a la gimnaziul Bădiceni

Articolul rezultă din proiectul „Jurnalismul cetățenesc – curaj și implicare, dorință și responsabilitate”. Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europeane. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.