Viorica Bulat: Oamenii care luptă pot pierde, oamenii care nu luptă au pierdut deja / VIDEO

0
2945

Pedagogul din Soroca Viorica Bulat în vârstă de 37 de ani, nu numai educă copiii de la grădiniță, dar mai are o mulțime de hobby-uri. O parte din viața ei o aranjează pe hârtie sub formă de versuri, pentru a-și păstra calmul brodează în mărgele și o metodă de degajare este muzica.

Acum o lună, una dintre fiicele ei a venit cu propunerea de a-și înregistra mama pe Tik Tok. Mai în glumă, mai în serios și femeia a început să-și publice filmările în care cântă. De obicei piesele sunt în limba română și chiar bune pentru dans și veselie.

Baza tuturor chestiilor îndrăznețe pe care le face Viorica, este fraza motivațională: Omul în viață trebuie să zâmbească și să cânte, aceste două lucruri prelungesc viața. „Eu iubesc să zâmbesc și să cânt, dar o fac numai în timpul liber. E doar o plăcere sufletească”. Însă cel care mereu o ascultă cu drag, o susține și o apreciază cel mai mult este soțul ei.

În videoclipurile sale, Viorica, folosește un microfon, care din spusele femeii, a fost procurat pentru a cânta la ceremoniile casnice. Sigur că ea îl utilizează deja și pentru filmulețele de pe Tik Tok.

„Întotdeauna am un singur motto: Oamenii care luptă pot pierde, oamenii care nu luptă au pierdut deja. Acest motto îmi trezește permanent dorința de a lupta cu viața, înțelegând că sunt și eșecuri nu doar succese. E interesantă viața, trebuie doar înțeleasă și ceea ce dorim se realizează, oricât de târziu nu ar fi”.

Propun să o încurajăm pe Viorica Bulat cu inimioare pe Tik Tok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.