Vino la concertul caritabil al corului BELCANTO și ajută-l pe Nicolae Solovei să se trateze

0
160
Sursa: Facebook.com

Duminică, la Soroca va avea loc un concert caritabil menit scopul cărui este colectarea de bani pentru Nicolae Solovei, băiatul din comuna Vasilcău diagnosticat cu cancer.

Amintim că, recent, elevii din tot raionul Soroca s-au solidarizat într-o amplă campanie de colectare de fonduri pentru a-l ajuta pe Nicolae să urmeze tratamentul costisitor. Printre ei sunt și elevii Școlii de Arte pentru copii „E. Coca”, membrii ai corului BELCANTO.

Potrivit unui anunț publicat pe rețele sociale,  concertul caritabil va avea loc duminică, 16 august, în fața Cetății Soroca, cu începere la ora 12.00.

Elevii vor interpreta diferite lucrări muzicale la nai, fluier și alte instrumente muzicale. Donațiile colectate în urma concertului vor fi oferite familiei Solovei.

CITEȘTE ȘI:

Să-l ajutăm pe Nicolae din Vasilcău!

Articolul precedent+474 cazuri noi de COVID-19 în republică: Soroca este printre cele mai afectate raioane
Articolul următorMotiv de liniște: nu vom duce foame
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.