VIDEO: Realizări și perspective ale Consiliului municipal Soroca, în opinia consilierului Grigore Bucătaru

0
68

La aproape un an de mandat în noul consiliul, putem face primele analize ale activității noilor aleși. Invitatul emisiunii este Grigore Bucataru, consilier municipal ales pe listele Partidului Democrat din Moldova.

Aflați opinia invitatului despre activitate aleșilor locali pe parcursul anului, provocările cu care se confruntă APL și realizările din această perioadă.

Emisiunea este realizată și difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentTikTok are un nou rival: Shorts, lansat de Youtube
Articolul următorAlte 260 cazuri de infectare au fost depistate după efectuarea a 1142 teste. Printre cei depistați pozitiv sunt și soroceni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.