VIDEO: „Parasite” a fost desemnat cel mai bun film și a câștigat Oscar-ul

0
114

„Parasite”, comedia neagră a regizorului Bong Joon Ho, a câștigat patru premii Oscar: pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun film internațional, pentru regie și pentru scenariu la premiile Oscar de duminică, devenind primul film sud-coreean care primește un Oscar, dar și primul film care câștigă și la secțiunea de film dar și la cea de film străin.

Bong Joon Ho a acceptat jubilând premiul pentru cel mai bun film în ovațiile publicului, menționând că a câștigat într-o categorie care până în acest an a fost numit cel mai bun film străin. „Parasite”, un succes la critici și public, are o distribuție în mare parte necunoscută în Occident. Filmul spune povestea unei familii de șomeri formată din patru persoane care trăiesc într-un apartament subteran. Filmul „Parasite”, favorit al criticilor încă de la lansare, a câștigat anul trecut prestigiosul Palme d`or la Festivalul de Film de la Cannes. Renée Zellweger a câștigat Oscarul pentru cel mai bun rol feminin principal, Joaquin Phoenix, pentru cel mai bun rol masculin principal; iar Laura Dern și Brad Pitt au luat Oscarul pentru cele mai bune roluri secundare feminin, respectiv, masculin.

SURSA: moldova.europalibera.org


Articolul precedent“Soroca Nouă”, “Centru” și “Bujorăuca” – cele mai comfortabile zone ale municipiului?
Articolul următorCalul școlii de la Căinarii Vechi a fost scos la vânzare pentru 5000 de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.