VIDEO NO COMMENT: Strigătul disperat al unei paciente cu COVID-19 internată la Soroca: “Nimeni nu răspunde de noi!”

1
51708

Soroceanca Veronica Suveica este internată cu coronavirus la Spitalul Raional Soroca. Femeia susține, într-un LIVE pe facebook, că s-ar fi infectat chiar în spital, în timp ce era internată pentru o intervenție chirurgicală. Aceasta acuză administrația spitalului de iresponsabilitate și de faptul că Soroca a devenit un focar de COVID-19 din cauza neglijenței autorităților medicale. 

Veronica Suveică mai povestește cum sunt tratați bolnavii de coronavirus în Spitalul Raional, menționând că pacienții nu sunt informați despre pastilele administrate, iar plângerile pacienților că au reacții adverse de la pastile nu ajung la medici. Mai mult, femeia susține că nu există un medic care răspunde de pacienții cu COVID-19. 

Mai multe detalii aflați în imaginile video.

Sursa: facebook.com/veronica.suveica

Amintim că administrația spitalului raional evită să comunice cu reprezentanții redacției Observatorul de Nord. Redacția însă va oferi posibilitatea de a publica o replică, în cazul în care instituția va solicita.

Articolul precedentAcces gratuit la Biblioteca Digitală Mondială cu mii de cărţi, articole și documente
Articolul următorDe mâine toți revin la lecții…online
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Дупэ месажул пачиентей де ла спиталул районал Сорока ымь паре кэ пачиенций ку вирус ну сынт виндекаць дар сынт изолаць ши лэсаць фэрэ лекуире пентру а мури кыт май репеде? Де че вэ малтратаць попорул? Ну авець посибилитэць де ац лл

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.