VIDEO: Legea privind protecţia datelor cu caracter personal protejează cetățeanul sau este pârghie de a ascunde informații de interes public

0
182

Legea privind protecţia datelor cu caracter personal s-a dovedit a fi și o pârghie de a ascunde cu voie sau fără voie informații de interes public. Și totuși autoritățile locale au fost lăsate față în față cu această lege fără să li se explice clar ce date trebuie într-adevăr protejate și ce nu. Discutăm de această dată cu Olga Demian, Fondator D /ONE și Stela Zabrian, secretarul Consiliului Raional Soroca despre protecția datelor cu caracter personal în procesul de transparență decizională.

Platforma euparticip.md este gestionată de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.