VIDEO: Drift pe Piața Libertății. Un tânăr beat și-a făcut de cap în centrul municipiului Soroca

0
3840
Foto simbol: pixabay.com

Un șofer și-a făcut de cap pe Piața Libertății din municipiul Soroca. Poliția a identificat făptașul, care s-a dovedit a fi beat.

Observatorul de Nord a intrat în posesia imaginilor video cu fapta obraznică a șoferului. În imaginile filmate de cititorii noștri, se vede cum un automobil pătrunde pe Piața Libertății, unde accesul este interzis pentru transport, cu excepția celui ce aparține angajaților autorităților publice locale, și demonstrează acolo abilități de conducere agresivă a automobilului. Fumul și mirosul de cauciuc ars se răspândesc în jur, precum și sunetul puternic al motorului.

Nu a reușit șoferul bine să încheie driftul, că poliția a și venit la fața locului. Potrivit lui Gavril Ghilas, comandantul plutonului de patrulare Soroca-Florești, cetățeanul a fost identificat.

La volanul automobilului se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani. Acesta a fost testat alcoolscopic și s-a dovedit că era băut. Rezultatul a fost de 0,66 mg/l a vaporilor de alcool în aerul expirat. Totodată, acesta va fi documentat pentru conducere agresivă, iar materialele acumulate vor fi trimise în instanța de judecată, care va decide cum să fie sancționat făptașul, dacă vina acestuia va fi dovedită, a mai spus domnul Ghilas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.