VIDEO: Despre ce au discutat membrii comisiei în ajunul ședinței Consiliului raional

0
123

La 16 august a avut loc ședinţa comisiei de specialitate pentru dezvoltarea social culturală, sport şi tineret a Consiliului Raional Soroca. Membrii comisiei au pus în discuție mai multe subiecte, care vor fi supuse votului la ședința Consiliului raional Soroca, la 20 august. Aflați mai multe detalii din iaginile video realizate la eveniment.

Ședința a fost transmisă în regim LIVE pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentRaionul Soroca este pe locul III la capitolul „Covid-19”
Articolul următorEx-președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.