(Video) Cum au evoluat participanții concursului „Mister Soroca 2019”

1
532

Concursul „Mister Soroca 2019”, organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA”, Consiliul raional Soroca și Primăria Soroca, și-a desemnat învingătorul.

În ediția din acest an s-au înscris Igor Turuta, Ion Strechii, Ciprian Cucu, Daniel Ciucium, Victor Bujor. Vedeți în imaginile video cum au evoluat participanții la probele „Prezentarea” și „proba intelectuală”, în care concurenții au răspuns la întrebarea “Ce semnifică pentru tineri Sărbătoare de Dragobete?”.

De asemenea, pretendenții pentru titlul de Mister Soroca au mai avut probe precum prezentarea artistică în care unii au cântat, iar alții au dansat sau au prezentat scenete teatralizate. La proba surpriză aceștia au coafat câte o fată, iar la finat participanții au defilat în ținute elegante, însoțiți de domnișoare îmbrăcate în rochii elegante.

Concurenții au demonstrat calitățile și talentele  cu care sunt înzestrați, iar prestația lor a fost evaluată de juriul în următoarea componență: Stela Zabrian, președinta juriului, Svetlana Păunescu, Marina Omelcenco, Aliona Vișniovîi, Stela Babici, Natalia Cojocaru.

Cel mai mare punctaj l-a obținut concurentul Victor Bujor. El fiind premiat cu 1000 de lei, premiu oferit de sponsorul evenimentului. Pe locul doi s-a plasat Igor Turuta, premiat cu 700 de lei, iar pe locul trei – s-a plasat Ion Strechii, premiat cu 500 de lei. Ceilalți participanți au primit mențiuni și premii de încurajare a câte 200 lei.

VEDEȚI ȘI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT:

(GALERIE FOTO) Victor Bujor este învingătorul concursului „Mister Soroca 2019”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.