(VIDEO) Accident teribil cu implicarea a trei TIR-uri lângă drumul dinspre satul Racovăț, un șofer a ars în camion

0
15120
Foto: Serviciul patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP

Astă noapte a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei TIR-uri pe traseul Soroca-Chișinău. Două camioane mergeau înspre Soroca, iar șoferul din spate nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, în urma căruia s-a tamponat în alt TIR care venea în întâmpinare.

Conform informațiilor preliminare ale Serviciului patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP în urma coliziunii a avut loc un incendiu de proporții, iar șoferul în vârstă de 32 de ani, care ieșise la depășire, a ars de viu. Alt șofer a fost internat la spital. Accidentul a fost surprins de o cameră de înregistrare, atenție secvența include limbaj indecent și imagini care vă pot afecta emoțional.

Foto: Serviciul patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP
Foto: Serviciul patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP

“În urma ciocnirii  ambele  camioane au  fost cuprinse de flăcări, iar al treilea  autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF,  care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme” informează poliția.


Articolul precedentCoadă la primirea vaccinului. Cine-i ultimul?
Articolul următorÎn raionul Soroca locuiesc, oficial, 10 milionari
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.