VIDEO: 100 de zile ale consiliului și noii administrații, realizări și provocări

0
207
SURSA: Captură video Facebook.com/euparticip.md

Dezbatere cu consilierul municipal Igor Moldovan, ales din partea PLDM și activistul civic Marin Fotescu, membru al Consiliului Local al Societății Civile din municipiul Soroca, privitor la primele 100 de zile ale consiliului și noii administrații, dar și despre acțiunile autorităților locale în lupta cu expansiunea Covid-19.

Această dezbatere este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentCOVID-19. Prima ţară care a interzis călătoriile cu maşinile personale
Articolul următorDe unde vine legenda Iepuraşului de Paşte?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.