Victor Păunescu – Omul Independenței / VIDEO

0
116

În luna iulie Direcția Învățământ Soroca a lansat concursul ”OAMENII INDEPENDENȚEI”, organizat cu prilejul aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. La concurs au participat elevi din raionul Soroca, care au realizat câte un filmuleț despre cei care au luptat pentru independența Republicii Moldova, o prețuiesc și o mențin. 

”Ziarul Nostru” a oferit un premiul special în suma de 500 lei elevei Cujbă Ruxanda, gimnaziul ”Eva Gudumac” pentru filmul ”Omul Independenței – Victor Păunescu”

Aici găsiți lista integrală a premianților.

Menționăm că acest concurs este organizat de Direcția Învățământ Soroca în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca al Federației Sindicale a Educației și Științei, ziarele ”Observatorul de Nord” și Ziarul Nostru, Centrul de Resurse pentru Tineret ”Dacia”, Incubatorul de Afaceri Soroca și Uniunea Naţională a Veteranilor Războiului pentru Independenţa și Integritatea Republicii Moldova.

Articolul precedentDoi bărbați și o femeie au murit din cauza COVID – ului
Articolul următorNicolae Robu – Omul Independenței / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.