Vezi de ce Carla’s Dreams își ascunde chipul „E un preț pe care îl plătesc”

0
527

Carla’s Dreams basarabeanul cu chipul desenat are un stil aparte de interpretare a pieselor. Deși apare mereu pictat, lumea îl îndrăgește pentru cântecele care i-au adus popularitate nu doar în Moldova, ci și peste hotare, conform Viva.ro.

Multă lume se întreabă de ce Carla’s Dreams poartă mască. Cântărețul a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit motivul pentru care a preferat să poarte mască și să creeze un mister în jurul său.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii” a mărturisit interpretul.

Solistul trupei Carlas Dreams nu va renunța la fața pictată, mărturind că nu își va spune numele real. Ba mai mult, acesta a explicat că îl poate chema Sergiu, Niculai sau Andrei. Liderul trupei a povestit că desenul de pe față reprezintă dispoziția pe care o are, iar aceasta poate fi tristă, răutăcioasă sau urâtă.

Sursa: Viva.ro

Articolul precedentSorocenii sunt invitați la Gala Premiilor Consiliului Raional Soroca în domeniul Culturii
Articolul următorA fost Regina frumuseții, dar operația estetică a desfigurat-o
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.