VEȘTI BUNE: Peste jumătate dintre sorocenii bolnavi de COVID-19 au fost tratați și tot mai puține cazuri noi apar în raion

0
1053
Foto: pixabay.com

Mai mult de jumătate dintre sorocenii infectați cu coronavirus au fost tratați. Majoritatea pacienților vindecați sunt din municipiul Soroca. Asta arată datele statistice pentru raionul Soroca.

De la începutul epidemiei 256 locuitori ai raionului au fost confirmați cu coronavirus. 136 dintre cazurile de COVID-19 sunt înregistrate în municipiul Soroca, iar 120 de cazuri – în satele raionului.

143 de pacienți au fost tratați, dintre care 83 sunt locuitori ai municipiului, iar 60 sunt locuitori ai satelor din raion.

Dinamica noilor cazuri de coronavirus înregistrate zilnic le dă optimism sorocenilor, or de 12 zile numărul cazurilor noi în raionul Soroca se înscrie în limitele 0-4 cazuri, iar ultimele 7 zile în municipiul Soroca nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19.

Amintim că municipiul se află în carantină din data de 1 aprilie, regimul va fi sistat la 14 zile după ultimul caz tratat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.