Vasile Zăbrian, unul din cei mai titrați antrenori soroceni de fotbal a intrat în posesia unui premiu de 218 euro

0
394

Pentru pregătirea jucătorilor din loturile naționale ale Republicii Moldova, antrenorul sorocean Vasile zăbrian a fost remunerat, de Federația Moldovenească de Fotbal, (FMF) cu un premiu în mărime de 218 euro. Printre cei premiați se mai regăsește un alt antrenor cu origini sorocene, Denis Cilipic, care în prezent este antrenorul echipei Real Succes din capitală.

În total, FMF a premiat 56 de antrenori de fotbal, din mai multe localități ale republicii, iar suma totală a fost de 50.000 de euro. Aceste premii au drept scop încurajarea antrenorilor, care dezvoltă fotbalul juvenil.

Contactat de noi, antrenorul Vasile Zăbrian ne-a relatat următoarele: „Aceste premii sunt tradiționale, iar în acest an eu am fost apreciat pentru pregătirea jucătorilor Ion Borș, membru al selecționatei U-21 și Nicu Furtună, căpitanul echipei U-17”.

 


Articolul precedentCurs valutar: astăzi euro se scumpește cu șase bani, iar dolarul se ieftinește cu patru bani
Articolul următorInspectoratul de Poliție din Soroca recrutează voluntari. Tu poți fi unul din ei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.