Vasile Popușoi, Cetățean de onoare al municipiului Soroca, a plecat în lumea celor drepți, la soția Sofia

0
1057

Primăria informează că a trecut în neființă profesorul Vasile Popușoi, Cetățean de onoare al Sorocii. Intelectual veritabil, înțelept și cu demnitate, Vasile Popușoi a învățat multe generații de elevi și a fost o pildă până la sfârșitul vieții.

„Fiecare cetățean pământean conștient își îndeplinește obligațiile sale pe pământ, nu numai pentru sine. Ci pentru fiecare locatar, astfel înfrumusețând natura din jurul său. Prin muncă cinstită și onestă omul își agonisește cele dorite și râvnite. Contribuția fiecărui locatar de pe acest pământ prin muncă onorată este datoria sfântă a lui, ne face neuitați și folositori prin acțiuni demne” scria Vasile Popușoi în Observatorul de Nord acum un an.

De mai bine de 15 ani a rămas văduv, dar nu a trecut nici o zi în care să nu o pomenească pe prea iubita sa soție Sofia, alături de care știa că va fi într-un târziu.
Dumnezeu să-l ierte!

Articolul precedentCineva a creat un cont fals al PS Ioan Moșneguțu și cere bani cu împrumut
Articolul următorMETEO: la mijlocul iernii ca la mijlocul primăverii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.