Vânzătorii de la piețele din Soroca au cerut să se vadă cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu / VIDEO

0
2468

Astăzi, 16 februarie, cu o vizită de lucru la Soroca a venit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Deși nu a fost o întrunire planificată, vânzătorii de la piețele din Soroca au cerut să se vadă cu doamna președintă.

Maia Sandu a mai avut discuții separate cu autoritățile raionale din Soroca, cu primarii, cu oamenii de afaceri, cu medicii, cu societatea civilă, ș.a.

Transmisiunea este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentCei, care au nevoie de apiterapie sunt invitați în … Casa Albinei
Articolul următorAgenții economici din Soroca au vorbit cu Președinta Maia Sandu despre problemele pe care le au / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.