Vânzări apartamente, case, auto fără comisioane – numai pe selly.md/PUBLICITATE

0
505

selly.md este un site de vânzare auto în Moldova, care oferă inovație și numeroase avantaje vânzătorilor. Aici vânzări autoturisme sunt eficiente și avantajoase.
Spre deosebire de parcările și piețele auto tradiționale, la selly.md nu există comisioane. Aici puteți posta anunțuri vânzări auto fără plata unor taxe suplimentare. Această abordare asigură beneficii pentru vânzători, maximizand profitul.
Datorită promovării gratuite pe piață, fiecare afiș de vânzare auto va atrage maximă atenție.


Toate anunțurile de vânzare auto de la selly.md sunt promovate prin Google și rețelele sociale populare, asigurând o audiență maximă – plătiți doar de 400 lei pe lună doar la plasare! Interfața comodă a selly.md face procesul de postare a anunțurilor simplu și plăcut. Puteți adăuga ușor informații despre automobil, iar noi ne vom ocupa de promovare acesteia. Doriți să vindeți mașina rapid și avantajos? Apelați la selly.md!
Platforma selly.md de vânzare auto vă oferă un asistent personal. Uitați de ofertele inutile!
Asistentul dumneavoastră filtrează apelurile primite și vă transferă doar potențialii cumpărători!
selly.md este un site inovator de vânzări apartamente şi imobiliare. Cu noi, veți uita de dificultăți , obținând confort, transparență și eficiență în vânzări apartamente, case și oricare alte proprietăți imobiliare.


La selly.md puteți vinde proprietăți imobiliare fără comisioane. Acesta este un avantaj cheie al platformei noastre, care garantează corectitudinea și transparența pentru toți utilizatorii. Sunteți interesat de o vânzare rapidă și avantajoasă a caselor private sau apartamentului? selly.md este cea mai bună alegere!
Anunțul de vânzare apartament sau casă va fi văzut de mii de potențiali cumpărători. Acoperim toate costurile de promovare a anunțului pe diferite platforme, inclusiv Google, Facebook și Instagram. Singurul cost e o mică taxă de 400 lei pentru plasarea anunțului pe platforma noastră. Acest lucru face ca selly.md să fie alegerea ideală pentru cei care doresc să își prezinte anunț vânzare apartament sau casă unei audiențe largi cu costuri minime.
Interfața noastră convenabilă și intuitivă asigură simplificarea și eficiența procesului de plasare a anunțurilor de vânzări apartamente și proprietăți imobiliare. Veți putea adăuga cu ușurință fotografii, descrieri și alte detalii la anunțul dumneavoastră, furnizând toate informațiile necesare potențialilor cumpărători.

Fiecare utilizator care plasează un anunț de vânzare pe platforma noastră primește un asistent personal. Acesta vă va ajuta să vindeți apartamentul sau casa rapid și eficient, eliberându-vă de apelurile nedorite și asistându-vă în toate aspectele procesului. Toate apelurile sunt direcționate către asistentul dumneavoastră, care le filtrează și vă transferă doar cumpărători reali.


Articolul precedentSfatul stomatologului Victoria Purici: “Cum restabilim corect dinții lipsă prin implantul dentar?” / VIDEO
Articolul următorPoliția din Soroca atenționează cu seriozitate asupra riscurilor de escrocherii în mediul online.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.