Unui sorocean i-a fost aplicată o amendă de 4500 lei pentru etalarea panglicii interzise

0
2186

Inspectoratul de Poliție Soroca informează că la 09 mai 2022, în municipiul Soroca de către autoritățile publice locale au fost depuse flori la monumentele eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial. La eveniment au participat în jur de 450 persoane.

„Ordinea și securitatea publică a fost asigurată de către 15 angajați ai IP Soroca. Pe parcursul desfășurării evenimentelor incidente nu s-au înregistrat, cu excepția unui caz de purtare a panglicii interzise, fiind întocmit P/V in baza art. 365⁵ CC, fiind aplicată amendă în mărime de 90 U.C. (4500 lei)” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Articolul precedent„… Fără Unire emanciparea naţională nu este posibilă, iar fără emancipare naţională nici drepturile şi libertăţile fundamentale nu pot fi asigurate” (Federaliştii americani).
Articolul următorTRAGEDIE: Din cauza unui bunic iresponsabil, un minor a decedat, iar alții patru au fost traumatizați
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.