Unde te poți distra în zilele de 9, 10 și 11 septembrie?

0
187

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit  ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Secretul feminității în picturile lui Klimt

Aceasta va avea loc pentru prima dată la Chișinău. Vei picta cu aur pe pânză, acrilic sub îndrumarea artistei, terapeutul artistic Inga Orekhova. La urma urmei, aurul este întotdeauna un lux. Orice lucru făcut din aur sau decorat cu el arată rafinat.

Art – „Studioul Şapte Flori ale Fericirii” vă invită la Art-Travel în cel mai frumos loc din Moldova, 10 septembrie orele 11-00. ARTA – Călătorie pentru cei care visează la pictură, dar nu îndrăznesc.
Cine se uită la rezultatele cursurilor noastre de master și crede că nu poate. Suntem siguri că vei putea desena, trebuie doar să începi.

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 18:00 la Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” din Chișinău va fi prezentat baletul în patru acte de Piotr Ceaikovski: Lacul Lebedelor

Acest spectacol prezintă spectatorilor săi o istorie de dragoste dintre prințul Siegfried și prințesa Odette. Prințesa este prizoniera unei vrăji, ziua fiind transformată într-o lebădă, și doar în timpul nopții recuperându-și adevărata înfățișare. Va reuși oare Siegfried să învingă scamatoriile vrăjitorului și să își elibereze prințesa de această vrajă?

Pregătește-te să începi această toamnă cu un spectacol inedit cum nu ai mai văzut – ROCKADELIA!

Pe 11 septembrie, ora 19:00, ne vedem în parcarea Kaufland Testimițanu din Chișinău pentru a trăi cele mai sincere emoții alături de Delia și pentru a savura împreună din universul ei artistic cântând cu voce tare hit-urile ce ne fac inimile să bată-n unison! Excentrica Delia revine la Chișinău cu o premieră absolută, un show impresionat cu efecte speciale, o abordare nonconformistă și un concept unic! Concertele Deliei sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, iar Rockadelia este un nou concept feeric și special, cu multe surprize și momente unice, care vor rămâne mult timp întipărite în amintiri. Deci, notează-ți data de 11 septembrie în calendar și ne vedem acolo!

Bogdan Simion & Lăutarii de mătase

Pe 9 septembrie, ora 18.00, pe scena Teatrului Național Eugene Ionesco vine cobzarul Bogdan-Mihai Simion – artist de excepție, culegător de muzică tradițională și lăutar, unul dintre puținii cântăreți la cobză din România.
Considerat de către cunoscători o ,,enciclopedie muzicală ambulantă”, datorită cunoştinţelor pe care le are despre muzică şi istoria ei. Este cobzar, scriitor, lăutar, culegător de muzică tradițională românească, vine pentru prima dată la Chișinău însoțit de faimosul taraf LĂUTARII DE MĂTASE.

Satul Meu – târg agricol la Moldexpo

Unde puteți găsi acele delicioase, proaspete și sănătoase fructe și legume cultivate de fermierii din Moldova
 Pentru prima dată la Chișinău, toate produsele agricole, din toate regiunile Moldovei, direct din câmpurile, livezile și grădinile fermierilor locali, la târgul ”Satul Meu”
În fiecare weekend începând cu data de 3 septembrie până pe 30 octombrie la Moldexpo, str. Ghioceilor 1, Chișinău
#SatulMeu – procură la prețul producătorului din mâinile producătorului
 Program de lucru: 9:00 – 18:00
INTRARE LIBERĂ
Evenimentul se desfășoară sub patronatul Guvernului Republicii Moldova

Articolul precedentTest de cultură generală
Articolul următorSoroceanul Vitalie Damașcan a fost convocat pentru meciurile cu Letonia și Liechtenstein

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.