Unde te poți distra în zilele de 4, 5 și 6 august?

0
428

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit  ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Ziua Profesională a Feroviarului

Cu prilejul Zilei Feroviarului și aniversarea a 151 de ani a ”Căii Ferate din Moldova”, adminsitrația CFM are deosebita plăcere de a vă invita la Festivalul Feroviarului” care va avea loc în perioada 05 – 07 august. Timp de trei zile consecutiv veți avea parte de muzică, dans, dulciuri și multe suprize distractive pentru copii și părinți.

Drum Bun! | Artcor, 5 August

Vara trece, la fel și trupele care ne aduc experiențe inedite. Pe 5 august, vă invităm la Artcor să urăm DRUM BUN prietenilor care pleacă peste hotare din toamnă, cu un ultim concert al trupei Ciment, alături de Cerebral Attack și Midnight Cigarettes!

Labirint August

În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

Beer Mania

Vino pe 6 și 7 august, începând cu ora 11:00, să descoperi universul berii artizanale, cu multitudinea lui de gusturi, arome și culori. Vom petrece un weekend fain, cu muzică bună și activități pe placul tuturor.

Aventurile lui Castanel | 7 August

Spectacol în limba română
Categoria de vârstă: 2+
Autor – Gheorghe Urschi
Regia – T. Jucov
Scenografia – N. Zabrodin
Muzica – L. Stirbu
Evolueaza actorii:
Nina Lefter
Ion Ambrosie
Alexandra Albintanu

Invitație la vals August

Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. “Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat”. O drama omenească despre mîndrie și frica de a iubi prea mult.
Actorii Iurie Gologan și Dana Ciobanu, vor forma un tot organic cu eroii centrali ai romanului “Dor și Micaela” într-o iubire acută, disperată și spectaculoasă.

Gogosica – Spectacol Interactiv de Animatie pentru Copii | AUGUST 2022 | +3

În spectacol am pregătit pentru tine și copilul tău:

# Spectacol distractiv, jucat Live
# Dansuri și Cîntece pentru copii
# Program cu multă interacțiune alături de copii
# Emoții și voie bună
# Conținut educativ pentru copii

Startup Picnic

În sfârșit ne vedem la cel mai cool eveniment organizat de către studenți și pentru studenți – Startup Picnic
La conferința ”Lansează un Startup din Universitate” am discutat cele mai actuale subiecte ca: Soft Skills, Universitățile spin-offs, Arta seducției, Etica în afaceri etc.
Acum urmează distracția la Startup Picnic.
Fiecare va avea posibilitate să discute cu 12 Startpuri de succes din Republica Moldova. Vom afla împreună istoria din spatele cortinei, vom putea pune întrebări, vom interacționa și nu în ultimul rând vom petreci cât mai distractiv timpul.

FESTIVALUL CHITARELOR

Festivalul Chitarelor este un eveniment cultural-artistic, organizat în memoria marelui artist Iurie Sadovnic Orheianu, vârful de lance al muzicii folk din Basarabia. Manifestarea este organizată pe malul Nistrului, aproape de locul unde a copilărit maestrul, dar și unde și-a petrecut ultimii ani din viață.
Tematică haiducească, cu un program artistic de excepție, susținut exclusiv în format LIVE de artiști renumiți și trupe notorii de muzică folk și rock din Republica Moldova. O condiție de bază este ca fiecare trupă și artist care urcă pe scena mare să interpreteze cel puțin o piesă din repertoriul lui Iurie Sadovnic Orheianu.

United Arts Festival 2022

Uită de grijile cotidiene și conectează-te cu tine insuți, iar pentru asta noi îți oferim toate condițiile!
Muzică bună, concerte de calitate, art instalații, activități pentru toți – de la mic la mare!
Pregătim și o zonă de camping mai liniştită unde poți veni cu cortul și unde vei putea beneficia de duş, wc şi alte condiții pentru a putea petrece câteva zile la mama natura.
Avem multe surprize, iar pentru asta trebuie doar să ”fiți cu ochii pe noi”.

Cămara Fest


Articolul precedentAccident dintre o bicicletă condusă de un băiețel de 7 ani și un Mitsubishi, la nordul raionului Soroca
Articolul următorPreţul lemnului de foc la Agenţia Moldsilva va rămâne ca şi în anul trecut: 550-870 de lei pentru un metru ster de lemn tare și 350 de lei pentru lemnul moale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.