Unde te poți distra în acest weekend?

0
158

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit  ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Vivariu a fost creat în anii 2000-2008 în Cadrul Grădinii Botanice a Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală în colaborare cu Fundaţia pentru Ocrotirea Păsărilor. Prezintă o expoziţie permanentă de păsări rare, decorative şi exotice, peşti şi reptile. A fost deschis pentru publicul vizitator la 18 mai 2008.

IA MANIA

Festivalul artelor născute din tradiții, IA MANIA 2022, revine cu mare dor de voi. Anul acesta, vom sărbători nu doar revederea după 2 ani de pauză, dar și bunătatea și ospitalitatea manifestată de poporul nostru față de reugiațiii din Ucraina.
Vă așteptăm pe 17 iulie la Holercani cu.

Muzică Electronică la Nistru

PODOABA VEȘNICIEI

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ A ARTISTEI GALINA VIERU ȘI COSTUME TRADIȚIONALE DIN PATRIMONIUL MUZEAL
Pe 26. Iunie 2022 de ,,Ziua Națională a Portului Popular”, ediția a șaptea, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vernisează o expoziție inedită, care îmbină două limbaje artistice – pictura și broderia. În cadrul expoziției vor fi expuse tablourile cunoscutului artist plastic Galina Vieru. Lucrările evocă motive ale arhitecturii vernaculare basarabene și ale cămășilor românești. Autoarea explică de ce a ales această tematică: „Pictând, cutreier Moldova și descopăr bijuterii arhitecturale de o frumusețe rară, ce îngenunchează în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.