Un ucrainean reținut la punctul vamal Cosăuți pentru contrabandă de metale neferoase (VIDEO)

0
73

Un bărbat de 35 de ani, cetățean al Ucrainei, a fost reținut în flagrant în timp ce intenționa să exporte ilegal prin punctul de trecere al frontierei de stat „Cosăuţi”, resturi şi deşeuri de cupru în valoare totală de peste 300 000 lei. Reținerea a avut loc la 20 octombrie 2017, bărbatul fiind arestat pentru 30 de zile.

Astfel, timp de 3 luni de documentare,oamenii legii au stabilit că suspectul a exportat ilegal din Republica Moldova în Ucraina, o cantitate de metale neferoase în valoare de peste 3 000 000 lei, potrivit Inspectoratului Național al Poliției.

În cadrul efectuării percheziţiilor la locul păstrării mărfii, precum şi în automobil, polițiștii  au  depistat şi ridicat: marfă (resturi şi deşeuri de cupru) fără documente de provenienţă, înscrisuri de ciornă referitor la activitatea persoanelor respective, telefoane mobile, două bancnote cu valoarea nominală a câte 100 dolari cu suspiciuni de a fi false, se menționează în comunicat.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Contrabandă” se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Articolul precedentGranturi mici oferite în cadrul Programului guvernamental „Femei în afaceri”
Articolul următorAu fost semnate acorduri de parteneriat educațional dintre Soroca și Brașov
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.