Un ucrainean a rămas fără mașină la traversarea frontierei

0
46

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Lipcani au reținut un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene care, în urma verificărilor s-a stabilit că ar fi radiat din circulație. Conducătorul auto, cetățean ucrainean, nefiind în cunoștință de cauză despre cele depistate a făcut cale întoarsă spre Chișinău, apelând la serviciile de taxi, informează poliția de frontieră.

Potrivit unui comunicat al instituției, în seara zilei de 28 ianuarie curent s-a apropiat la linia de control un autoturism de model Volkswagen Touran pentru a i se autoriza ieșirea din țară. Șoferul în vârstă de 33 de ani a prezentat actele de călătorie eliberate de autoritățile din Ucraina, iar pentru mașină documentul perfectat în țara de origine.

Acționând în baza analizei de risc și a informației operative polițistul de frontieră a efectuat verificări suplimentare în urma cărora s-a stabilit că mijlocul de transport sus menționat figurează ca fiind eliminat din baza de date oficială. Motiv pentru care a dispus plasarea acestuia la SPF Lipcani până la examinarea și soluționarea completă a cazului dat.

Audiat, ucraineanul a comunicat că nu cunoaște nimic despre fapta respectivă ceea ce nu-l dispensează de amenda contravențională conform art. 229 al (1) al CC al RM. După semnarea procesului verbal acesta și-a solicitat un taxi pentru a ajunge în Chișinău, însă va fi rechemat pentru elucidarea incidentului.


Articolul precedent„SOROCA BASCHET”: CINCI VICTORII ÎN TOT ATÂTEA MECIURI!
Articolul următorVladimir NICUȚA: „Ar fi bine ca alegătorii să știe că actualele alegeri parlamentare se deosebesc esențial de alegerile precedente, fiindcă vor avea loc în baza sistemului electoral mixt”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.