Un tânăr din satul Alexandru cel Bun a fost prins de poliție după ce a „dansat” cu mașina prin Soroca

0
2012
foto: www.facebook.com/Inspectoratul-de-Poli%C5%A3ie-Soroca

După faptă și răsplată, s-ar putea spune și despre cazul unui tânăr din satul Alexandru cel Bun, identificat de poliție după ce a condus agresiv prin municipiul Soroca. Acesta a făcut manevre periculoase lăsând urme pe drumurile publice. 

foto: www.facebook.com/Inspectoratul-de-Poli%C5%A3ie-Soroca

Inspectoratul de Poliție Soroca anunță că s-a autosesizat în legătură cu faptul „că la 19 iulie, un conducător auto, conduce agresiv pe străzile din municipiul Soroca, punând în pericol securitatea circulației rutiere”. Oamenii legii au dat de urma presupusului făptaș, care nu are nici măcar permis de conducere. 

foto: www.facebook.com/Inspectoratul-de-Poli%C5%A3ie-Soroca

„În privința tânărului, a fost intentată o procedură contravențională în temeiul articolului 231 alineatul 2 „Conducerea vehiculului fără permis de conducere”, fiindu-i aplicată amendă în mărime de 60 unități convenționale echivalentul a 3000 de lei si în baza articolului 241/1 alineatul 1 din Codul Contravențional al Republicii Moldova, pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, manifestată prin comportament agresiv. Acest articol prevede pedepse sub formă de amendă, ore neremunerate în folosul comunității, arest contravențional, însă asupra sancțiunii contravenționale care urmează a fi aplicată față de conducătorul auto, se va expune Instanța de Judecată” mai anunță poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.