Un tânăr din Florești a dispărut fără urmă în Italia: Mama sa îl caută disperată de două săptămâni

0
3838

ACTUALIZARE, Azi, 5 septembrie, pe pagina de facebook a mamei băiatului dat în căutare de rude a apărut următorul anunț ”Bună dimineata !!!!Va multumesc pina la pamint ca a-ți fost asa receptivi lam găsit pe Alexandru sint circumstanțe de care nu pot vorbi dar e viu și sănătos. Va mulțumesc din suflet !!!!Ma închin pina la pamint!!!!

Un tânăr de 29 de ani este căutat cu disperare de familie și prieteni, după ce a dispărut acum două săptămâni în Italia. Într-o postare făcută de mama acestuia, femeia afirmă că a vorbit cu fiul său pe 22 august și de atunci nu a mai avut legătură cu fiul său.

„A dispărut fără urma feciorul meu, Alexandru Craveț, născut pe 25 ianuarie 1994 în Moldova. Știm că locuia în Parma cu o ucraineancă și muncea hamal la mobilă”, a scris Lilia Craveț.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării tânărului, sunt rugați să telefoneze la numărul +393889044844 sau +37369739233.


Articolul precedentMS și ANSP au dat verdictul, în cazul presupuselor intoxicații de astă vară, la Tabăra „La Dumbravă”: salmonela, stafilococul, bacteriile ABSENTE
Articolul următorCum consolidăm siguranța și sistemul de securitate din Republica Moldova?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.