Un șofer de 41 de ani din Bădiceni a fost prins beat la volan în satul Târnova

0
427

   Mergea haotic pe un drum în apropiere de Tîrnova, iar când a fost somat să oprească, a mărit viteaza, încercând să scape de echipajul de poliție. Un șofer de 41 de ani a fost prins aseară în stare de ebrietate avansată, fiind înlăturat forțat de la volanul automobilului, transmite tv8.md

Potrivit Poliției, aseară, în jurul orei 18:00, inspectorii de patrulare implicați la asigurarea securității circulației rutiere, în apropiere de satul Tîrnova, raionul Dondușeni, au observat un automobil de model Volkswagen, condus haotic.

 Polițiștii au solicitat imediat șoferului să oprească mașina, dar acesta a ignorat intenționat somaţiile legale și a continuat deplasarea. În scurt timp, inspectorii de patrulare au stopat mașina în localitate, iar șoferul a fost înlăturat forțat de la volan.

Bărbatul de 41 de ani, locuitor al satului Bădiceni, raionul Soroca, se afla în stare de ebrietate avansată, având în aerul expirat  o concentrație de alcool de 0.51 mg/l. Conducătorul auto este documentat penal.

Menționăm că, Poliția nu tolerează cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere și expun pericolului participanții din trafic.

Menționăm că, Poliția nu tolerează cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere și expun pericolului participanții din trafic.


Articolul precedentLa 2 și 3 martie, pe Piața Libertății din Soroca va avea loc Expo-Târg-ul „Un gând frumos pentru voi, stimate Doamne”!
Articolul următor„Unica tensiune a zilei de astăzi este ziua posomorâtă de afară”. Guvernul comentează așa-zisul congres din zona transnistreană
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.