Un sfârșit de săptămână activ pentru polițiștii de frontieră din Soroca / GALERIE FOTO

0
311

La 5 decembrie a fost marcată Ziua Internațională Voluntariatului, iar 20 de angajați ai SPF Soroca și-au unit forțele și au făcut ordine la Izvorul din preajma râpei lui Bechir, de lângă intrarea în municpiul Soroca, informează Direcția regională Nord a Inspectoratului General a Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră de la SPF “Soroca” şi SPF “Cosăuţi” au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului, iar printre acțiunile organizate au mai fost ajutarea unor persoane în etate din satele Egoreni și Cosăuți, unde le-au tăiat și despicat lemnele de foc. Totodată au oferit daruri unor familii nevoiaşe. Între timp tinerii voluntari s-au implicat și ei alături de patrulele Poliției de Frontieră la supravegherea hotarului pe sectoarele de responsabilitate.

 

 


Articolul precedentRepublica Moldova – locul II din diasporă, la alegerile parlamentare din România
Articolul următorConcurs: Cine scoate țevile de la fosta stație de epurare a Sorocii? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.