Un rezinean, aflat în deplasare la Soroca, A CÂȘTIGAT 2.000.000 DE LEI!

0
1512
Directoarea Filialei Soroca a ÎS „Poșta Moldovei”, Polina Cojocaru și operatoarea Ina Stati ne-au relatat că astfel de câștiguri mari la Soroca nu au mai fost înregistrate.
Directoarea Filialei Soroca a ÎS „Poșta Moldovei”, Polina Cojocaru și operatoarea Ina Stati ne-au relatat că astfel de câștiguri mari la Soroca nu au mai fost înregistrate.

Este vorba de un bărbat de peste 40 de ani, muncitor în construcții, tată a trei băieți.

Norocosul câștigător (numele căruia îl vom comunica ulterior) al Loteriei Naționale a Moldovei se află într-o deplasare de serviciu la Soroca, unde este angajat la reparația sediului Filialei locale a ÎS „Poșta Moldovei”, a cumpărat 10 bilete, 4 dintre care s-au dovedit a fi câștigătoare – 2 bilete i-au adus câștiguri de 20 de lei, un bilet – 200 de lei și un bilet – 2.000.000 de lei. Directoarea Filialei Soroca a ÎS „Poșta Moldovei”, Polina Cojocaru și operatoarea Ina Stati ne-au relatat că astfel de câștiguri mari la Soroca nu au mai fost înregistrate. Organizatorii loteriei au fost generoși cu operatoarea care i-a vândut biletele norocoase, oferindu-i acestea un „cadou bănesc” cu patru zerouri…

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Soroca în ceață
Articolul următorTransportatorii organizează o nouă grevă. Află ce curse sunt sistate din Soroca  
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.