Un polițist din Florești a tamponat un pensionar la Fălești

0
114

Un pensionar a fost tamponat de un automobil într-o localitate din raionul Fălești. La volanul automobilului se afla un polițist al IP Florești, care a fugit de la locul producerii accidentului, iar ulterior s-a autodenunțat.

Acest lucru a fost raportat de portalul Pulsmedia, care face referire la sursele sale. Șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, a confirmat pentru NM veridicitatea informațiilor, transmite Știri.md.

Potrivit surselor Pulsmedia, accidentul rutier a avut loc în satul Chetriș, raionul Fălești, în după-amiaza zilei de 3 iunie. Un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost tamponat de un automobil de model Skoda. Bătrânul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inițial, șoferul care a lovit bărbatul cu mașina a fugit de la fața locului, însă, în seara aceleiași zile, a sunat la Serviciul 112 și s-a autodenunțat. Șoferul s-a dovedit a fi polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești, care la moment se află în concediu.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt IGP, Diana Fetco, a confirmat veridicitatea informațiilor publicate de Pulsmedia.

„Poliția examinează nu doar faptul comiterii accidentului rutier și a părăsirii locului acestuia, dar și prin prisma disciplinară, chiar dacă angajatul se afla în concediu. Orice cetățean, indiferent de funcție și statut, este obligat să ofere primul ajutor medical și sa sesizeze organele competente”, a declarat Fetco pentru NM.

sursa: stiri.md


Articolul precedentAdunarea PNL la Soroca: România și Republica Moldova — unite pentru Alegerile Europarlamentare din 9 Iunie
Articolul următorFestivalul Național de Dans „Hora ca la Nord” la Florești: O sărbătoare a tradițiilor și culturii populare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.