Un pieton a fost lovit cu mașina în apropierea municipiul Soroca, versiunea principală este că era beat și a ieșit pe partea carosabilă în fața automobilului

0
762
foto: IP Soroca

Aseară, Serviciul de gardă al IP Soroca a fost informat de către medici că după îngrijiri medicale s-a adresat un bărbat în urma unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii.

„Astfel, în urma deplasării la locul producerii accidentului rutier, Grupul de urmărire penală al IP Soroca, preliminar, a stabilit că la data de 29.08.2021 aproximativ ora 20:50, un bărbat de 21 de ani, locuitor al raionului Soroca, conducând automobilul de marca Toyota Corolla, testat alcooloscopic 0.00mg/l în aerul expirat, care se deplasa pe traseul de acces spre municipiul Soroca, a tamponat pietonul, un bărbat de 61 de ani, locuitor al raionului Soroca, care se afla în stare de ebrietate, rezultat Drager 0,66 mg/l, şi se deplasa pe partea stângă în raport cu direcţia de deplasare al mijlocului de transport, iar la un moment dat ieşind brusc pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cazul dat a fost înregistrat la IP Soroca. Alte circumstanţe se stabilesc” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă la IP Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.