Un locuitor al raionului Soroca a dispărut în apele râului Nistru: Salvatorii l-au căutat câteva zile

0
844

În seara zilei de 28 august, la Direcția Situații Excepționale Soroca a parvenit informația precum că o persoană a dispărut în timp ce se scălda în râul Nistru, apropierea s. Racovăț. În scurt timp la fața locului au sosit oamenii legii și salvatorii. După câteva zile de căutări bărbatul a fost găsit mort.

Imediat ce au fost anunțați, la fața locului s-au deplasat grupa operativă a IP Soroca și echipa de intervenție a USP Soroca cu  o autospecială și barca din cauciuc.

 

După primele cercetări s-a aflat că în după-amiaza acelei zile, cet. C. V. Născut în 1974, domiciliat în s. Racovăț, se afla la odihnă cu doi amici ai săi. În timpul scăldatului bărbatul a dispărut sub apele râului Nistru.

 

Timp de trei zile, colaboratorii USP Soroca în comun cu reprezentanții Serviciului Scafandrieri din cadrul Detașamentului Direcției Regionale Căutare și Salvare nr.2 din mun. Bălți, au întreprins lucrări de căutare pe apă și subacvatice.

 

La data de 31 august corpul neînsuflețit a cetățeanului C. V. cu a fost depistat și extras la mal la o distanță de aproximativ 12 km de la locul accidentului.

 

La moment cauza decesului urmează a fi constată de către medicul legist al Spitalului Raional Soroca, însă versiunea preliminară, fiind scăldatul în stare de ebrietate.


Articolul precedent„Sfinții” din Suruceni se vor duela cu „partizanii” din Belgrad
Articolul următorRubla rusească cedează pozițile: Vezi cursul valutar în prima zi de toamnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.