„Un călător în timp” susține că omenirea este la un an distanță de descoperirea unor specii ostile

0
273

Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp a avertizat că Pământul se află la doar un an distanță de a găsi în subteran o specie ostilă. Utilizatorul susține că este din anul 2906.

Utilizatorul cunoscut sub numele de @timevoyaging susține că specia „Azawa” este ascunsă adânc în subteran și că este responsabilă pentru unele dintre dezastrele majore de pe Pământ.

Aceasta susține că specia Azawa sunt autorii deturnărilor de avioane de la 11 septembrie 2001, în care mii de oameni au fost uciși în timp ce avioanele s-au izbit de Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, de Pentagon și de un câmp din Pennsylvania.

Experții și agențiile de informații ar contesta probabil afirmația potrivit căreia o specie secretă ar fi fost responsabilă pentru atentate, altfel, vânătoarea lui Osama bin Laden și a acoliților săi teroriști din Al-Qaeda ar fi putut fi o pierdere de bani și de timp, potrvit Mirror.co.uk

Călătorul în timp a spus: „ATENȚIE, da, sunt un adevărat călător în timp, o altă lume în interiorul Pământului va fi descoperită în curând”.

Se spune că Azawa sunt asemănători „oamenilor” și trăiesc într-o lume paralelă pe care urmează să o descoperim în curând, deși unul dintre comentarii a subliniat că, prin faptul că ne-a spus despre ea, evenimentul este acum puțin probabil să se întâmple.

„Pe 13 ianuarie 2023, cineva care explorează peșteri adânci, subterane va găsi o trapă uriașă. Această trapă duce către o altă lume cunoscută sub numele de „Azawa”, unde totul este nou, specii, lichide, aer etc… Oamenii din Azawa sunt foarte ostili și au cauzat multe probleme, cum ar fi 11 septembrie și altele.”

O dezmințire mai probabilă a afirmațiilor nebunești este aceea că, potrivit științei, călătoria în timp în care oamenii se plimbă într-o mașină specială este imposibilă.

Sursa: alephnews.ro


  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentCare este culoarea anului 2023. Institutul Pantone a ales o nuanţă îndrăzneaţă
Articolul următor8 lucruri interesante despre pisicile portocalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.