Un bărbat din Soroca s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuit

0
5129
fotografie simbol

Un bărbat din municipiul Soroca s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Tragedia a avut loc aproape de miezul zilei, în cartierul din preajma fabricii de articole tricotate.

Potrivit poliției citată de unimedia.info, un locuitor al orașului Soroca a sesizat oamenii legii pein telefon, anunțând că o persoană de gen masculin în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc locativ din orașul Soroca. La fața locului s-au deplasat membrii grupei de urmărire penală, angajații din cadrul grupei de reacționare operativă și conducerea IP Soroca.

Astfel, în cadrul cercetării cazului dat la fața locului, s-a stabilit, că la 15 iulie locuitorul orașului Soroca, o persoană de gen masculin, în vârstă de 74 de ani, care locuia de unul singur, s-a aruncat în gol de la etajul 8 din apartamentul ce-i aparține. Persoana a decedat pe loc.

La examinarea vizuală, careva semne de moarte violentă nu au fost depistate. Cazul este investigat, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor


Articolul precedentȘi floarea soarelui cedează în fața secetei…
Articolul următorDenis Țurcanu: “Este necesară voința politică și deschiderea autorităților locale”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.