Un bărbat din Cerlina a fost reținut, fiind bănuit că și-a omorât fratele

0
454

Inspectoratul de Poliţie Soroca informează că la 29 iunie 2021, în jurul orelor 08:10, în Serviciul de Gardă al IP Soroca, a parvenit informația telefonică de la primarul comunei Nimereuca, precum că în satul Cerlina, a fost depistat în gospodăria sa cadavrul unui localnic, a.n. 1980. 

Deplasându-se la faţa locului polițiștii au stabilit la examinarea vizuală a cadavrului că se observă semne de moarte violentă. În urma măsurilor petrecute de investigație și anchetă a fost stabilit bănuitul în comiterea infracțiunii, acesta este fratele decedatului, a.n.1985.
„Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală prevăzută de art. 201 al 4 CP al RM, (4) Faptele prevăzute la alin. (1) sau (2) care au cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii soldată cu decesul victimei se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 15 ani” ne-a comunicat Eugenia Molceanov, ofițer de presă al Inspectoratului de poliție. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 ore conform art.166 CPP, iar oamenii legii investighează toate aspectele crimei.

Articolul precedentCând mergi la votare, cere ce ți se cuvine – o mască …
Articolul următorÎn măsura posibilităților financiare, primăria Soroca repară curțile blocurilor …
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.