Un an de pandemie: cum sorocenii au gestionat perioada de criză?

0
314

 Redacția ziarului „Observatorul de Nord” desfășoară vineri, 12 martie, dezbateri publice în regim live, la tema gestionării crizei pandemice.

La dezbateri vor participa reprezentanți ai autorităților publice raionale, reprezentanți ai administrației Spitalului raional Soroca, medici din prima linie și nu numai, reprezentanți ai Direcției raionale Învățământ, persoane care s-au tratat de COVID-19, agenți economici din teritoriu, inclusiv din domeniu HORECA…

În acest context venim cu o solicitare față de acei care ne citesc și utilizează site-ul observatorul.md: adresați întrebări la temă, pe parcursul zilelor de miercuri și joi, pe adresele de e-mail vcobasneanu@gmail.com sau odn.soroca@gmail.com.

Dezbaterile vor începe la ora 15:00 și pot fi vizionate live pe facebook.com/observatorul.md Un rezumat de la dezbateri va fi publicat și în ziarul „Observatorul de Nord” de vineri, 19 martie.


Articolul precedentNumărul camerelor de supraveghere video, în municipiul Soroca, va crește
Articolul următorCLC Dărcăuți colaborează cu experții la capitolul „Apă și sanitație”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.