Ultima etapă: echipele din Șolcani și Iarova „ au trântit ușa”, iar fotbaliștii de la Racovăț au suferit cea mai grea înfrângere

0
202

Campionatul raionului Soroca la fotbal.

  După cum și era de așteptat, ultima etapă din Campionatul raionului Soroca la fotbal a fost una fără istoric, deși au fost consemnate și două surprize care, la o adică, nu pot fi trecute cu vederea. În primul rând, merită atenție scorul înregistrat la Racovăț, 1-10, or gazdele nu au suferit o astfel de umilință de când „s-a născut fotbalul”.

Nu de alta, dar în urma unor circumstanțe formația din acest sat cu frumoase tradiții fotbalistice, a avut un lot „experimental” ca să nu zic că și echipa de la Șolcani, enervată fiind, probabil, că a pierdut puncte unde și când nu era cazul, și-a vărsat tot amarul în acest meci, și totuși… În al doilea rând, echipa din Iarova a evitat, în ultimul meci, de a fi una din puținele, dacă nu chiar unica, care participă într-un campionat republican și nu acumulează măcar un punct – fotbaliștii din Bădiceni s-au opus consemnării unui adevărat anti-record. Iată și rezultatele tehnice ale ultimei etape: RACOVĂȚ-ȘOLCANI: 1-10; RUBLENIȚA-PRIETENIA AGRO: 1-5; BĂDICENI-IAROVA: 1-3.  Clasamentul la zi arată astfel, dar primele echipe, într-un final, for face o rocadă, care va consemna că echipa Prietenia Agro este campioana raionului:

Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.   RulTehCom Șolcani 10 7 2 1 42 – 8 23
2.   Prietenia Agro Vărăncău 9 7 1 1 36 – 9 22
3.   Racovăț 10 5 2 3 24 -20 17
4.   Rublenița 10 4 2 4 18 : 26 14
5.   Bădiceni 9 2 1 6 14 – 23 7
6.   Iarova 10 1 0 9 12 – 40 3

Este drept că echipa Prietenia Agro încă mai urmează să-și demonstreze supremația, în confruntarea cu fotbaliștii din Bădiceni, dar nimeni nu mai crede că se șolcănenii pot rămâne pe prima poziție. În astfel de cazuri și expresia „niciodată să nu spui niciodată” nu mai are nici un sens. (Dan AOLEI)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentElevii din instituțiile de învățământ preuniversitar vor putea participa la luarea de decizii în repartizarea unei părți din bugetul școlii
Articolul următorUn proiect unvestițional de circa 590 mii de euro va îmbunătăți condițiile de studii pentru Peste 400 de elevi ai Colegiului Tehnic Agricol din Soroca.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.