Ultima etapă: echipele din Șolcani și Iarova „ au trântit ușa”, iar fotbaliștii de la Racovăț au suferit cea mai grea înfrângere

0
181

Campionatul raionului Soroca la fotbal.

  După cum și era de așteptat, ultima etapă din Campionatul raionului Soroca la fotbal a fost una fără istoric, deși au fost consemnate și două surprize care, la o adică, nu pot fi trecute cu vederea. În primul rând, merită atenție scorul înregistrat la Racovăț, 1-10, or gazdele nu au suferit o astfel de umilință de când „s-a născut fotbalul”.

Nu de alta, dar în urma unor circumstanțe formația din acest sat cu frumoase tradiții fotbalistice, a avut un lot „experimental” ca să nu zic că și echipa de la Șolcani, enervată fiind, probabil, că a pierdut puncte unde și când nu era cazul, și-a vărsat tot amarul în acest meci, și totuși… În al doilea rând, echipa din Iarova a evitat, în ultimul meci, de a fi una din puținele, dacă nu chiar unica, care participă într-un campionat republican și nu acumulează măcar un punct – fotbaliștii din Bădiceni s-au opus consemnării unui adevărat anti-record. Iată și rezultatele tehnice ale ultimei etape: RACOVĂȚ-ȘOLCANI: 1-10; RUBLENIȚA-PRIETENIA AGRO: 1-5; BĂDICENI-IAROVA: 1-3.  Clasamentul la zi arată astfel, dar primele echipe, într-un final, for face o rocadă, care va consemna că echipa Prietenia Agro este campioana raionului:

Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.   RulTehCom Șolcani 10 7 2 1 42 – 8 23
2.   Prietenia Agro Vărăncău 9 7 1 1 36 – 9 22
3.   Racovăț 10 5 2 3 24 -20 17
4.   Rublenița 10 4 2 4 18 : 26 14
5.   Bădiceni 9 2 1 6 14 – 23 7
6.   Iarova 10 1 0 9 12 – 40 3

Este drept că echipa Prietenia Agro încă mai urmează să-și demonstreze supremația, în confruntarea cu fotbaliștii din Bădiceni, dar nimeni nu mai crede că se șolcănenii pot rămâne pe prima poziție. În astfel de cazuri și expresia „niciodată să nu spui niciodată” nu mai are nici un sens. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.