UE // Susținerea Uniunii Europene se simte și la Edineț / VIDEO

0
186

Uniunea Europeană a oferit în această săptămână 50 de milioane de euro pentru Republica Moldova, în cadrul programelor de asistență macrofinanciară. Nu este pentru prima dată când țările Uniunii Europene susțin dezvoltarea statului nostru, iar pe lângă astfel de programe de ani buni UE finanțează sute de proiecte în diverse regiuni ale republicii. Și raionul Edineț, la fel ca altele din Republica Moldova, a beneficiat în ultimii ani de mai multe proiecte realizate cu suportul Uniunii Europene, de care au beneficiat comunitățile din regiune.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentAtenție la hoți: aceștia vă pot fura covrigul, iar Dvs. să rămâneți cu… borta
Articolul următorÎn atenția cetățenilor români din raionul Soroca: cum vom vota la alegerile din 6 decembrie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.