Trucul genial cu oțet pentru prosoapele tale. Vor fi ca noi în 30 de minute

0
213

Chiar și prosoapele de bună calitate, ce vin cu un preț pe măsură, pot ajunge să fie aspre la atingere după câteva luni, din pricina modului în care sunt spălate și uscate. În aceste condiții, folosirea lor ajunge să semene cu o ședință de exfoliere pentru piele.

Doi specialiști au dezvăluit un truc genial cu oțet pentru prosoape. Țesăturile acestor accesorii nelipsite din baie sunt afectate de frecvența cu care sunt puse în mașina de spălat și de acțiunea detergentului folosit și, în mod surprinzător, de cea a balsamului de rufe.

„Uneori, după ce sunt spălate și uscate, devin aspre și rigide. Apa dură este unul dintre principalele motive pentru care se întâmplă asta, mineralele din compoziția sa afectând țesătura. Alt motiv este spălarea incompletă, uleiurile de pe piele, machiajul și alte substanțe pot rămâne pe suprafața lor. Din fericire, puteți folosi oțet alb distilat pentru a le curăța cu adevărat ”, au explicat specialiștii, pentru Express.co.uk.

Ce trebuie să faci

Tot ce trebuie să faci este să pui prosoapele în mașina de spălat și să alegi un program ce rulează la o temperatură mare, nu mai lung de 30 de minute. Nu vei folosi detergent, nici balsam de rufe, ci vei pune oțet alb distilat. După finalizarea ciclului de spălare, pune prosoapele în uscător, la o setare medie. Se recomandă ca în cuvă să adaugi și câteva bile speciale pentru uscător, așa vei fi sigur că ies pufoase. Eficiența oțetului este dată de capacitatea sa de a elimina acumulările de minerale din țesătura acestor accesorii de baie.

„Pur și simplu adăugați oțet alb în compartimentul pentru balsam și setați un ciclu suplimentar de clătire. Când apelați la această metodă, nu adăugați niciun detergent sau balsam de rufe. Atenție, este recomandat să utilizați oțet alb distilat.”

sursa: playtech.ro

 

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentSuntem o Țară și un Neam – 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România
Articolul următor9 Lucruri neașteptate care arată că o căsnicie nu va dura mult
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.