Trei tineri au fost reținuți de polițiștii soroceni pentru săvârșirea unui jaf asupra unei șoferițe

0
1188

La 29 martie, în jurul orei 02.00, o tânără de 26 ani a alertat poliția din Soroca pe faptul, că a fost jefuită de trei necunoscuți. Femeia a comunicat polițiștilor, că în timp ce se deplasa pe traseul din preajma satului Oclanda i s-a defectat automobilul, fapt ce a determinat-o să stopeze pentru a înlătura defecțiunea, informează Inspectoratul de Poliţie Soroca.

Peste puțin timp, lângă ea a stopat un automobil de marca Renault, din care au coborât trei bărbați, care prin aplicarea forței fizice asupra femeii, în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau bunuri personale și un telefon mobil de model iPhone 6. În urma măsurilor operative de investigație întreprinse de polițiștii din Soroca, în scurt timp, au fost reținuți făptașii.
 
Aceștia s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 26 de ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei și Dondușeni. Doi dintre bănuiți sunt anterior judecați pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția, iar o parte din bunuri au fost depistate la ei. La moment, doi dintre bănuiți se află în izolatorul de detenție al poliției, fiind reținuți pentru 72 ore. Pe acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.
 
Articolul precedentSă nu călcăm pe aceeași greblă: acum un an municipiul Soroca a intrat în carantină / VIDEO
Articolul următorMoment istoric: Cetatea Soroca va fi mutată din centrul municipiului / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.