Trei suspecți în comiterea unei răpiri de automobil din localitatea Căinarii Vechi, identificați de polițiștii din Soroca.

0
168
    Un bărbat de 61 de ani a sesizat poliția din Soroca comunicând că, în dimineața zilei de 20 iulie curent, în jurul orei 06:40,  a depistat lipsa vehiculului de marca Ford Tranzit care era parcat la poarta gospodăriei sale. Mijlocul de transport era reutilat pentru colectarea laptelui, fiind dotat în interior cu o cisternă din inox cu capacitatea de 640 litri.
  În urma măsurilor de investigații întreprinse, la scurt timp de la comiterea infracțiunii, polițiștii din Soroca au identificat și localizat trei persoane suspecte. Aceștia s-au dovedit a fi trei adolescenți de 13, 14 și 16 ani, locuitori ai raionului Soroca, care anterior nu au fost în vizorul poliției. Acum minorii sunt cercetați penal pentru răpirea mijlocului de transport și pentru furt, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
  Menționăm că, atât microbuzul, cât și cisterna au fost depistate și au fost restituite proprietarului.
   Inspectoratul de Poliție Soroca a sesizat Administraţia Publică Locală şi Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei pentru luarea măsurilor legale în privinţa minorilor și soluționării situației create.
Trei suspecți în comiterea unei răpiri de automobil din localitatea Căinarii Vechi, identificați de polițiștii din Soroca. (SURSA: Inspectoratul de poliție Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.