Tragedie în familia lui Cornel Șfaițer! Soția președintelui Politehnicii a încetat din viață, la vârsta de 56 de ani

0
1702

Amatorii de fotbal, în general și acei care țin cu Politehnica Iași, în sepcial (și printre care se regăsește și umila mea persoană) au primt cu durere dramă din familia președintelui Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer. Soția omului de afaceri botoșănean, Daniela Șfaițer, a încetat din viață, duminică dimineață, la vârsta de 56 de ani, scrie liga2.prosport.ro

Aceasta se afla în locuința familiei, în localitatea botoșăneană Vorona, când i s-a făcut rău. Cornel Șfaițer a sunat de urgență la 112, însă, din păcate, cadrele medicale nu i-au putut salva soția, femeia care i-a fost alături de peste 35 de ani și care i-a dăruit două fete.

”Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, soție, partener de afaceri”, declara recent, într-un interviu pentru ”Botoșăneanul”, Daniela Șfaițer, una dintre cele mai respectabile femei de afaceri din regiune, o persoană importantă pentru comunitate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Articolul precedent„Caravana Faptelor Bune” – peste 200 de persoane aflate în dificultate, din municipiul Soroca, vor primi pachete cu produse alimentare pe durata a șase luni.
Articolul următorMunicipiile Soroca și Bistrița s-au înfrățit, chiar de 1 decembrie
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.