Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
79

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: La 30 kilometri de Soroca v-a fi repornit aeroportul internațional Mărculești,  cu 1196 vizualizări.

Fiind invitatul unui post de televiziune, viceprim-ministrul, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat că este foarte posibil ca aeroportul internațional Mărculești să devină operațional.

Locul 6:Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca,  cu 1294 vizualizări.

Un bărbat a telefonat aseară, în jurul orei 21:40, la 112 și a anunțat că a amplasat obiecte explozibile în sediul Inspectoratului de Poliție Soroca și al Spitalului Raional Soroca. Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală au efectuat cercetarea sediilor sunt menționate, în urma cărora nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozive, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

Locul 5: Cetatea Soroca va fi iluminată astăzi în culorile Uniunii Europene, află când poți să-ți faci un selfie pe fondalul ei,   cu 1398 vizualizări.

În cadrul activităților organizate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, împreună cu Ambasadele Statelor Membre ale UE, are marchează Ziua Europei, astăzi sunt planificate mai multe evenimente la Soroca.

Locul 4: Parlamentul a decis astăzi ca Peștera Bechir, din Soroca, să fie inclusă în Registrului monumentelor ocrotite de stat,   cu 1494 vizualizări.

Astăzi Parlamentul Republicii Moldova a hotărât, cu votul a 75 de deputați,  modificarea Registrului monumentelor Republicii Moldova ocrotite de stat. Astfel i s-a atribuit statutul de monument inclusiv și schitului rupestru „Peștera Bechir”, de la marginea Sorocii. Decizia ar trebui să fie urmată de conservarea și punerea în valoare a acestei peșteri deosebite, pe care oaspeții Sorocii o pot vedea în stânca albă, atunci când vin dinspre Chișinău.

Locul 3: Ce-i urează sorocenii Maiei Sandu de ziua ei / VIDEO, cu 1665 vizualizări.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este omagiata zilei de astăzi.  Sorocenii s-au alăturat cu mai multe urări de bine pentru Maia Sandu.

Locul 2: Să-l ajutăm pe Ștefan, să-i fim alături în Campania „Cumpără o jucărie – Dăruieşti o bucurie!” / VIDEO, cu 1670 vizualizări.

Ştefan, este un puşti de 7 ani, care luptă zi de zi să fie sănătos, să meargă la şcoală, să fie ca ceilalți copii, chiar dacă cele 11 intervenții chirurgicale la coloana vertebrală îl țin în scaunul cu rotile.

Locul 1: Un șofer care a făcut o depășire periculoasă în timp ce se ridica în „Dealul Sorocii”, a fost amendat de poliție / VIDEO, cu 3884 vizualizări.

O scenă incredibilă a fost surprinsă pe un drum din municipiul Soroca. Un șofer inconștient a efectuat o depășire periculoasă într-o curbă. Totul se putea termina tragic, fiindcă din sens opus a venit o mașină care circula regulamentar. Celălalt șofer a fost atent și a reacționat prompt și a evitat coliziunea în ultimul moment.

Articolul precedentPoliția va ține cont de toate recomandările înaintate de Avocatul Poporului în legătură cu torturarea cetățenilor la Soroca
Articolul următorUnde-i dreptatea? Un bărbat din Țepilova acuză, iar autoritățile vin cu contraargumente / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.