La 30 kilometri de Soroca v-a fi repornit aeroportul internațional Mărculești

0
1464

   Fiind invitatul unui post de televiziune, viceprim-ministrul, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat că este foarte posibil ca aeroportul internațional Mărculești să devină operațional.  

Conform oficialului, în prezent se fac analizele de rigoare, iar până la sfârșitul acestei luni se va decide soarta aeroportului. Cert este că mai multe companii low-cost sunt interesate să zboare la Mărculești.

Vă reamintim că, aeroportul internațional Mărculești a fost dat în exploatare în anul 2004, pe o suprafață de 265 de hectare.

 

Articolul precedentFotografia zilei: Două motociclete fără numere de înmatriculare, parcate neregulamentar în centrul Sorocii, evacuate de oamenii legii
Articolul următorTest de cultură generală: Câte saluturi în limbi străine  recunoști?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.