Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca

0
1327

Un bărbat a telefonat aseară, în jurul orei 21:40, la 112 și a anunțat că a amplasat obiecte explozibile în sediul Inspectoratului de Poliție Soroca și al Spitalului Raional Soroca. Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală au efectuat cercetarea sediilor sunt menționate, în urma cărora nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozive, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

„În urma reacționării operative a polițiștilor din Soroca a fost identificat un bărbat de 34 de ani locuitor al municipiului Soroca. Acesta ar fi făcut mai multe apeluri de acest gen. Suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru documentarea faptelor” afirmă Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 27 500 lei până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Sursa: Inspectoratul de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.