Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
32

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7:Volodimir Zelenski a spus când se va termina războiul ,  cu 1072 vizualizări.

Într-un discurs adresat locuitorilor Ucrainei, președintele Volodimir Zelensky a declarat că, „…războiul se va încheia pentru poporul ucrainean doar când vom întoarce ceea ce este al nostru”.

Locul 6: Fotografia zilei: „Eliberatorii” pleacă din Soroca?,  cu 1369 vizualizări.

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști.

Locul 5: La Visoca un bărbat s-ar fi sinucis în propria gospodărie,  cu 1678 vizualizări.

Poliția din Soroca a fost sesizată la 8 mai, de un bărbat, locuitor al raionului Soroca, care a comunicat că l-a depistat pe vecinul său decedat în domiciliu. Deplasându-se la fața locului Grupul Operativ de Urmărire Penală de comun cu Conducerea IP Soroca, au stabilit că, în propria gospodărie din satul Visoca raionul Soroca, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 50 de ani, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

Locul 4: Unui sorocean i-a fost aplicată o amendă de 4500 lei pentru etalarea panglicii interzise,  cu 2096 vizualizări.

Inspectoratul de Poliție Soroca informează că la 09 mai 2022, în municipiul Soroca de către autoritățile publice locale au fost depuse flori la monumentele eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial. La eveniment au participat în jur de 450 persoane.

Locul 3: În raionul Soroca încep de astăzi hramurile, aflați de la noi când și în ce sat puteți hrămui  cu 2100 vizualizări.

În luna mai încep hramurile în raionul Soroca, iar după doi ani de restricții legate de COVID-19, în sfârșit majoritatea restricțiilor au fost ridicate iar hramurile pot fi făcute ca pe timpuri. Deși recomandările ca să fim mai precauți, rămân valabile căci Coronavirusul totuși nu a dispărut, chiar dacă s-a mai astâmpărat un pic.

Locul 2: O vântoaică și-a făcut de cap la Bujorăuca / VIDEO , cu 2100 vizualizări.

La 11 mai, în jurul orei 15:00, o rafală de vânt a cam dat bătăi de cap șoferilor și pietonilor care se aflau în preajma liceului „Petru Rareș” din Soroca. Vârtejul pare că a „coborât” din partea din deal a sectorului Bujorăuca pe strada Nicolae Testemițanu spre Nistru.

Locul 1: Patru explozii ar fi avut loc în apropierea satului Vărăncău, aflat în partea stângă a Nistrului, cu 2574 vizualizări.

Presa de la Chișinău preia relatări media din regiunea transnistreană care vorbesc despre explozii ce ar fi avut loc în raionul Rîbnița în cursul nopții de 6 spre 7 mai, informează Europa Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.